Personal coaching

“Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Jouw lichaam staat centraal en wordt het middelpunt van de coaching. Voornamelijk gebruik makend van je eigen lichaamsgewicht, leer je bewegingspatronen aan die gebaseerd zijn op diverse disciplines nl. pilates, yoga en functioneel bewegen. Een combinatie van oefeningen die je lichaam sterker, beweeglijker en soepeler maakt.

Tarieven

1on1@home

1 op 1, een op maat opgebouwde privéles. Je wordt persoonlijk begeleid door een lesgever, volledig afgestemd op jouw specifieke noden en fysieke conditie. Ideaal als je op zoek bent naar een doelgerichte persoonlijke aanpak.

Prijs:€ 50

1on2@home

Is hetzelfde als de 1 op 1, maar hier train je met een vriend, vriendin, broer, zus, mama, papa of partner. Je traint samen om dezelfde of verschillende doelstellingen te bekomen.

Prijs:€ 70

ME@work

Een uurtje sporten met de collega’s. Ideaal om even je hoofd leeg te maken en het langdurige zitten tegen te gaan.

Workshops

Spinal movement

‘You are as old as your spine”

Van school bank tot bureau op het werk. Het aantal uren die we zittend doorbrengen op een dag gaan onopgemerkt voorbij en stapelen zich op. Met elk uur dat je op een stoel doorbrengt, is je wervelkolom onderhevig aan de zwaartekracht.

Tijdens de workshop Spinal movement leer je simpele, maar effectieve oefeningen aan, om je wervelkolom beweeglijker te maken en je rugspieren correct te gebruiken.

Functional movement

Dragen, heffen, duwen, trekken. Dagdagelijkse bewegingen, maar voeren we die wel correct uit?
Tijdens deze workshop leren we ons lichaam juist gebruiken bij zwaardere fysieke inspanningen.

Animal flow

“Movement is for everyBODY”

Voor iedereen en voor elk lichaam.
De bewegingen die we aanleren, voeren we hoofdzakelijk uit op de vloer. We gaan uitdagen en efficiënt te werk. De workshop is ontworpen om kracht, mobiliteit, stabiliteit en coördinatie te verbeteren. Of je nu al op een hoog niveau sport of net start, animal flow is voor jou!

Wens je meer informatie over onze workshops, mogelijkheden, prijzen, …? Stuur een mailtje naar ekat@me-inmotion.be of bel 0472 26 46 41

Studio ME in De Pinte biedt professionele yoga-, pilates- en personal trainingen aan mensen die tijd willen nemen voor zichzelf om lichaam en geest in balans te brengen door middel van beweging.

Time for me in motion.

logo-me-in-motion

©2023 Me-inmotion.be | Privacybeleid

© Photography by Karel Duyck - Earth global media creations