Yoga

"a way of life"
bekijk lessenrooster

VINYASA YOGA

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga en is de dag van vandaag de meest voorkomende yogastijl. Vinyasa staat ook wel bekend als “Flow yoga”, coördinatie en flow van bepaalde houdingen op de beweging van de ademhaling. Je beweegt je lichaam vloeiend van de ene naar de andere houding met aandacht voor uitlijning van het lichaam en de geest.
De naam Vinyasa yoga komt vanuit het Sanskriet en betekent ‘op een speciale manier’ (Vi) ‘plaatsen’ (Nyasa).

YIN YOGA

Tijdens Yin Yoga blijf je gedurende een langere tijd in één bepaalde houding zitten of liggen. In deze houdingen ontspannen niet alleen je spieren, maar ook je geest. De Yin Yoga houdingen worden afgewisseld met Restorative Yoga houdingen om een diepe staat van ontspanning te bereiken.
In deze lessen gebruik ik vaak klankschalen, mijn stem en mijn gitaar zodat lichaam en geest ook via geluid verder kunnen ontspannen.
Voor deze les hoef je niet lenig te zijn, Yin Yoga is geschikt voor iedereen die lichaam en geest willen ontspannen.

Yoga Nidra

Tijdens de Yoga Nidra sessies komen lichaam en geest helemaal tot rust. Na een paar ontspannende Yoga houdingen en ademhalingsoefeningen lig je gedurende de volledige sessie stil op de mat. Je komt in een staat terecht tussen waak en slaap, dit is een staat waarin je lichaam zich kan herstellen en vernieuwen. Daarom is Yoga Nidra geschikt voor mensen met fysieke of psychische klachten en zeker voor mensen die kampen met chronische stress.
In deze lessen gebruik ik vaak klankschalen, mijn stem en mijn gitaar zodat lichaam en geest ook via geluid kunnen ontspannen. Voor deze les hoef je niet lenig te zijn, Yoga Nidra is geschikt voor iedereen die lichaam en geest willen ontspannen.

Studio ME in De Pinte biedt professionele yoga-, pilates- en personal trainingen aan mensen die tijd willen nemen voor zichzelf om lichaam en geest in balans te brengen door middel van beweging.

Time for me in motion.

logo-me-in-motion

©2023 Me-inmotion.be | Privacybeleid

© Photography by Karel Duyck - Earth global media creations